Bylinkové brambory se smetanou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Lidunka25

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 10
      ks brambory střední
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • sůl
    • máslo
    • 2
      lžíce máta čerstvá, sekaná
    • 0,5
      svazek petrželka
    • 2
      lžíce bazalka čerstvá, sekaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nakrájíme na kostky, se solí uvaříme do skoroměka a scedíme, necháme chvilku okapat.
2
Na velké pánvi rozehřejeme máslo a na něm orestujeme brambory, aby byly sem tam růžové. Mátu, petrželku a bazalku smícháme a přidáme do brambor. Smažíme spolu s brambory asi minutu.
3
Nakonec zalijeme šlehačkou, promícháme, ale už nesmažíme. Šlehačky tolik, aby nám z brambor nevznikla kaše, ale i tak to bude dobré.
4
Hodí se k minutkovým masům.
Zařazení: Přílohy Brambory

Komentáře k receptu

  • lucia
    lucia |

    29. 1. 2014 15:40

    zvyknem si dopriať aj zemiaky country potatoes od mccain s príchuťou kyslej smotany.

  • Veselýjsem
    Veselýjsem |

    14. 8. 2011 15:23

    Branbory jsou exceletní. Díky za recept. :-) Veselyjsem