Autor:

Bylinkové brambory se smetanou

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Brambory
střední
10 ks
Smetana ke šlehání 1 kelímek
Sůl  
Máslo  
Máta
čerstvá, sekaná
2 lžíce
Petrželka 1/2 svazek
Bazalka
čerstvá, sekaná
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory nakrájíme na kostky, se solí uvaříme do skoroměka a scedíme, necháme chvilku okapat.
Na velké pánvi rozehřejeme máslo a na něm orestujeme brambory, aby byly sem tam růžové. Mátu, petrželku a bazalku smícháme a přidáme do brambor. Smažíme spolu s brambory asi minutu.
Nakonec zalijeme šlehačkou, promícháme, ale už nesmažíme. Šlehačky tolik, aby nám z brambor nevznikla kaše, ale i tak to bude dobré.
Hodí se k minutkovým masům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Bylinkové brambory se smetanou

Komentáře

  1. Veselýjsem   14.08.2011 | 15:23 | reagovat |

    Branbory jsou exceletní. Díky za recept. :-)
    Veselyjsem

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web