Buši rajská

Snadné
Ingredience
Cibule 1 ks
Rajský protlak
2-3
3 plechovka
Hladká mouka 1 lžíce
Tuk
sádlo a máslo
 
Sůl 1 špetka
Cukr 1 lžíce
Bobkový list 1 ks
Nové koření
kuličky
2 ks
Hřebíček 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Na jemno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle s máslem do sklovata.

Zatrousíme hladkou moukou, až je světlá jíška (můžeme mít jíšku udělanou předem). Pozvolna vléváme za stálého míchání studenou vodu a necháme přijít do varu, když jsme již také dali koření (dle chuti).

Postupně opatrně vmícháme rajské protlaky. Osolíme dost. (Budete překvapeni, co to snese). Nyní upravíme hustotu. (My dáváme rozmíchaný Solamyl - omáčka je heboučká). Osladíme.

Dosladit, dle chuti může každý na talíři.

Jí se s vařeným hovězím nebo plněnou paprikou, fašírkou pečenou zvlášť na sádle s cibulkou.

Přílohu je houskový knedlík nebo těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Buši rajská

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web