Autor:

Buřtové karbanátky

Střední
Ingredience
Mleté maso - vepřové 400 g
Buřty
Mléko 2 dl
Strouhanka 4 lžíce
Škrobová moučka 1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Hladká mouka  
Vejce
a strouhanka na obalení
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Strouhanku rozmícháme s mlékem a škrobovou moučkou, přidáme mleté maso, vejce, sůl, pepř, vše řádně promícháme a uložíme nejméně na dvě hodiny v chladu. Pak vmícháme oloupané a nakrájené buřty a ze směsi utvoříme malé karbanátky. Obalíme je postupně v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. A usmažíme dozlatova ve větší vrstvě oleje na pánvi nebo ve fritéze.
Dětem budou karbanátky nejvíce chutnat s bramborovou kaší a ovocným kompotem, dospělým je můžeme podávat s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem, nejlépe okurkovým se sladkokyselou zálivkou jako od maminky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Buřtové karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web