Autor:

Buřtové karbanátky

Střední
Ingredience
Mleté maso - vepřové 400 g
Buřty
Mléko 2 dl
Strouhanka 4 lžíce
Škrobová moučka 1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Hladká mouka  
Vejce
a strouhanka na obalení
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Strouhanku rozmícháme s mlékem a škrobovou moučkou, přidáme mleté maso, vejce, sůl, pepř, vše řádně promícháme a uložíme nejméně na dvě hodiny v chladu. Pak vmícháme oloupané a nakrájené buřty a ze směsi utvoříme malé karbanátky. Obalíme je postupně v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. A usmažíme dozlatova ve větší vrstvě oleje na pánvi nebo ve fritéze.
Dětem budou karbanátky nejvíce chutnat s bramborovou kaší a ovocným kompotem, dospělým je můžeme podávat s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem, nejlépe okurkovým se sladkokyselou zálivkou jako od maminky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Buřtové karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web