Autor:

Buřtové karbanátky

Střední
Ingredience
Mleté maso - vepřové 400 g
Buřty
Mléko 2 dl
Strouhanka 4 lžíce
Škrobová moučka 1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Hladká mouka  
Vejce
a strouhanka na obalení
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Strouhanku rozmícháme s mlékem a škrobovou moučkou, přidáme mleté maso, vejce, sůl, pepř, vše řádně promícháme a uložíme nejméně na dvě hodiny v chladu. Pak vmícháme oloupané a nakrájené buřty a ze směsi utvoříme malé karbanátky. Obalíme je postupně v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. A usmažíme dozlatova ve větší vrstvě oleje na pánvi nebo ve fritéze.
Dětem budou karbanátky nejvíce chutnat s bramborovou kaší a ovocným kompotem, dospělým je můžeme podávat s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem, nejlépe okurkovým se sladkokyselou zálivkou jako od maminky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pojďte ke stolu místo do tělocvičny! Pojďte ke stolu místo do tělocvičny! Články z

Komentáře k receptu: Buřtové karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web