Buřtové jednohubky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • točený salám nebo špekáčky nebo silné párky
    • harisa
    • křen
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Silnější salám nakrájíme na 1/2 cm silné plátky (čím tenčí, tím lepší) - pozor nesmíme sloupnout z kůže a naskládáme hustě vedle sebe na pánvičku a prudce opečeme. Spečením kůže se nám okamžitě vytvoří mističky.
2
Ty obrátíme a opečeme i z druhé strany (nemusí být).
3
Pak je libovolně naplníme. Většinou do nich dávám kopičku ostrého křenu nebo pikantního kečupu nebo hořčici, Harisu atd.
4
Je to rychlé, laciné a vždy při ruce. Moje maminka tak vždy servírovala v mističce z Gothaje bramborový salát.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    16. 10. 2007 12:58

    My jsme doma do takové mističky z gothaje klepli vejce a dopekli spolu. Dnes ale je většina salámů jen v těch umělých střevech:-//

  • Marie H.
    Marie H. |

    16. 10. 2007 09:37

    Taky je dobré mističky naplnit špenátem a k tomu bamborový knedlík. Celkem rychlé a levné jídlo.