Autor:

Buřtové jednohubky

Snadné
Ingredience
Točený salám
nebo špekáčky nebo silné párky
 
Harisa  
Křen  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Silnější salám nakrájíme na 1/2 cm silné plátky (čím tenčí, tím lepší) - pozor nesmíme sloupnout z kůže a naskládáme hustě vedle sebe na pánvičku a prudce opečeme. Spečením kůže se nám okamžitě vytvoří mističky.
Ty obrátíme a opečeme i z druhé strany (nemusí být).
Pak je libovolně naplníme. Většinou do nich dávám kopičku ostrého křenu nebo pikantního kečupu nebo hořčici, Harisu atd.
Je to rychlé, laciné a vždy při ruce. Moje maminka tak vždy servírovala v mističce z Gothaje bramborový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Buřtové jednohubky

Komentáře

  1. Jarka O.   16.10.2007 | 12:58 | reagovat |

    My jsme doma do takové mističky z gothaje klepli vejce a dopekli spolu. Dnes ale je většina salámů jen v těch umělých střevech:-//

  2. Marie H.   16.10.2007 | 9:37 | reagovat |

    Taky je dobré mističky naplnit špenátem a k tomu bamborový knedlík. Celkem rychlé a levné jídlo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web