Burizonový chlebíček ze Salka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      salko
    • 1
      balíček burizony
    • 180
      g máslo
    • kokos

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty vytvoříme dva válečky, které při tvarování na vále obalujeme v kokosu.
2
Každý váleček pevně zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do lednice. Krájíme na plátky. Hmotu můžeme také napěchovat do alobalem, nebo potravinovou fólií vyloženého srnčího hřbetu.
Zařazení: Pokrmy Sladké

Komentáře k receptu

  • Nel
    Nel |

    20. 12. 2013 15:37

    Jak jste prosím vařili to salko? V plechovce a na mírném ohni nebo jka? Každý recept to píše totiž jinak... tady to pro jistotu není napsané vůbec :D díky moc 8-)

  • Kika
    Kika |

    13. 7. 2011 12:42

    Už se dá koupit i Slako předvařené. Je v hnědém obalu a s nápisem Karamelové salko ;-)

  • Marie Hánová
    Marie Hánová |

    18. 12. 2007 18:40

    V tlakáči 1hod.vařit-jinak 2 hod.

  • Zdeňka
    Zdeňka |

    18. 12. 2007 16:00

    Taky by mě zajímalo, jak dlouho Salko vařit. Já jsem ho asi vařila málo, protože mi to nechce ztuhnout, je to pořád měkké, asi letos na vánoční stůl nepoužitelné.

  • Iva
    Iva |

    12. 12. 2007 13:13

    já jsem vařila asi 2 hodiny a byl z nej pekny karamel, nevim, mozna staci varit kratsi dobu..

  • Jana Sobolová
    Jana Sobolová |

    12. 11. 2007 09:52

    Mám otázku, ako dlho treba variť salko? Ja som tento recept takto nerobila, tak neviem. Prosím o informáciu