Burizonové hrudky II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g čokoláda - mléčná
    • 100
      g ztužený tuk
    • 3
      lžíce malkao nebo jakékoliv jiné instantní kakao
    • 1
      balíček burizony
    • pečící papír nebo alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tuk s čokoládou zahřejeme (nejlépe ve vodní lázni, je to jistější), přidáme instantní kakao a tolik burizonů, aby je čokoládová směs obalila a slepovala.
2
Lžičkou tvoříme hrudky, které necháme ztuhnout na papíru nebo alobalu.
3
Poznámka: čokoláda nemusí být zrovna mléčná, kdo chce, může dát hořkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Marsí ***
    Marsí *** |

    23. 12. 2008 00:34

    Zdenko..nebuďte vděčná..:-)) to jsou malé věci..hlavně, že mladým chutná...:-))))

  • Zdena Dolská
    Zdena Dolská |

    20. 12. 2008 14:46

    Děkuji!!! Já se přestěhovala a tyto hrudky dělám každoročně již snad 20 let. A letos tu nemám své předpisy! Tak jsem vám vděčná - to je přesně ono!Hurááá, to bude radosti, děti (no...24+26) to nečekají, budou mít radost!

  • Dagmar Voš
    Dagmar Voš |

    22. 11. 2007 15:01

    Malkao se dá stále koupit.Hrudky taky dělávám,mají je rády děti. dasvos