Autor:

Burizonové hrudky II.

Snadné
Ingredience
Čokoláda - mléčná 150 g
Ztužený tuk 100 g
Malkao
nebo jakékoliv jiné instantní kakao
3 lžíce
Burizony 1 balíček
Pečící papír
nebo alobal
 

Postup přípravy:

Tuk s čokoládou zahřejeme (nejlépe ve vodní lázni, je to jistější), přidáme instantní kakao a tolik burizonů, aby je čokoládová směs obalila a slepovala.
Lžičkou tvoříme hrudky, které necháme ztuhnout na papíru nebo alobalu.
Poznámka: čokoláda nemusí být zrovna mléčná, kdo chce, může dát hořkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Reklama
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Burizonové hrudky II.

Komentáře

  1. Marsí ***   23.12.2008 | 0:34 | reagovat |

    Zdenko..nebuďte vděčná..:-)) to jsou malé věci..hlavně, že mladým chutná...:-))))

  2. Zdena Dolská   20.12.2008 | 14:46 | reagovat |

    Děkuji!!! Já se přestěhovala a tyto hrudky dělám každoročně již snad 20 let. A letos tu nemám své předpisy! Tak jsem vám vděčná - to je přesně ono!Hurááá, to bude radosti, děti (no...24+26) to nečekají, budou mít radost!

  3. Dagmar Voš   22.11.2007 | 15:01 | reagovat |

    Malkao se dá stále koupit.Hrudky taky dělávám,mají je rády děti. dasvos

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web