Autor:

Burizonové hrudky II.

Snadné
Ingredience
Čokoláda - mléčná 150 g
Ztužený tuk 100 g
Malkao
nebo jakékoliv jiné instantní kakao
3 lžíce
Burizony 1 balíček
Pečící papír
nebo alobal
 

Postup přípravy:

Tuk s čokoládou zahřejeme (nejlépe ve vodní lázni, je to jistější), přidáme instantní kakao a tolik burizonů, aby je čokoládová směs obalila a slepovala.
Lžičkou tvoříme hrudky, které necháme ztuhnout na papíru nebo alobalu.
Poznámka: čokoláda nemusí být zrovna mléčná, kdo chce, může dát hořkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Reklama
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Burizonové hrudky II.

Komentáře

  1. Marsí ***   23.12.2008 | 0:34 | reagovat |

    Zdenko..nebuďte vděčná..:-)) to jsou malé věci..hlavně, že mladým chutná...:-))))

  2. Zdena Dolská   20.12.2008 | 14:46 | reagovat |

    Děkuji!!! Já se přestěhovala a tyto hrudky dělám každoročně již snad 20 let. A letos tu nemám své předpisy! Tak jsem vám vděčná - to je přesně ono!Hurááá, to bude radosti, děti (no...24+26) to nečekají, budou mít radost!

  3. Dagmar Voš   22.11.2007 | 15:01 | reagovat |

    Malkao se dá stále koupit.Hrudky taky dělávám,mají je rády děti. dasvos

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web