Autor:

Bundáše

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Sendvič  
Džem
jakýkoliv
 
Vejce  
Mléko  
Sůl  
Olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Sendvič nakrájíme, každý krajíc natřeme džemem a po dvou slepujeme natřenou stranou k sobě a zlehka přitlačíme.
V misce rozmícháme vejce, špetku soli a trochu mléka. Na pánvi rozehřejeme olej (tolik jako na řízky). Když je olej rozehřátý, začneme tyto spojené sendviče namáčet (ale pozor - nenecháme je ve vejcích dlouho, aby nebyly moc mokré) a hned je zprudka z obou stran smažíme.
Vhodná je k tomu polévka (čočková, fazolová, zeleninová, zapražená s vejcem...).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Bundáše

Komentáře

  1. Liba   20.02.2007 | 15:47 | reagovat |

    obměna:Plátky sendviče hodně namočit ve vajíčku a po osmažení potřít marmeládou,Nutelou nebo sypat skořicovým cukrem - a je to mňamka. K zeleninové nebo čočkové polévce je výborný také ovocný táč - miloval to tak můj dědeček - je to nezvyklé, ale moc dobré.

  2. Zetka   10.01.2006 | 12:08 | reagovat |

    Určitě vyzkouším. Někdo se asi bude divit, že sladké přikusovat k polévce, je trochu divné. Ale pamatuji si, že jako malé dítě jsem milovala fazolovou polévku a k ní jsme přikusovali omelety potřené povidly.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web