Autor:

Bulharský zeleninový nákyp

Snadné
Ingredience
Rostlinný olej 40 g
Lilek 4 ks
Cibule 200 g
Rajčata 500 g
Paprika 500 g
Vejce 4 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Misku vymažeme olejem a naskládáme do ní oloupané plátky lilku, cibule, rajčata, papriky a zakápneme olejem.
Zalijeme rozšlehanými vejci. Pečeme asi 20 minut. Osolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rizoto s červenými krevetami Krémové rizoto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Bulharský zeleninový nákyp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web