Autor:

Bulharská pomazánka II.

Střední
Ingredience
Hovězí maso
vařené
1 kg
Brambory
uvařené ve slupce
4 ks
Rajský protlak
malé
2 ks
Nakládané okurky 4 ks
Mrkev
vařená
4 ks
Chilli
mleté
1 špetka
Sůl
podle chuti
1 špetka
Pepř mletý
podle chuti
1 špetka
Hořčice plnotučná
podle chuti
1 lžíce
Majonéza
domácí
250 g
Mletý kmín  

Postup přípravy:

Maso vložíme do tlakového hrnce, přidáme sůl, celý pepř, nové koření, masox, dvě menší cibule, česnek, mrkev, petržel a celer. Po uvaření masa doměkka vše vyjmeme z vývaru a po vychladnutí maso pomeleme s mrkví, jednou syrovou cibulí, sterilizovanými okurkami a oloupanými vařenými bramborami. Pomletou směs smícháme s majonézou a ostatními dochucovacími ingrediencemi. Můžeme přidat i trochu okurkovévo nálevu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Chuťovky na topinky - 4 recepty na tatarák Články z

Komentáře k receptu: Bulharská pomazánka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web