Bulharská fazolová omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule Větší
    • 5
      ks rajčata Čerstvých nebo balení rajčatového protlaku
    • 400
      g fazolové lusky
    • 250
      ml šlehačka
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • olej
    • sůl
    • kopr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájená rajčata nebo rajský protak naředíěný šťávou z fazolových lusků, osolíme. Prohřejeme a mezitím nakrájíme lusky na cca 2 cm kousky a svazeček kopru nadrobno.
2
Vložíme do nádoby k rajčatům a krátce povaříme. Ve šlehačce rozmícháme hladkou a tím zahustíme omáčku.
3
Zmícháme a podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo pečivem.
Zařazení: Pokrmy Z luštěnin

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.