Autor:

Bulharská fazolová omáčka

Střední
Ingredience
Cibule
Větší
1 ks
Rajčata
Čerstvých nebo balení rajčatového protlaku
5 ks
Fazolové lusky 400 g
Šlehačka 250 ml
Hladká mouka 4 lžíce
Olej  
Sůl  
Kopr  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájená rajčata nebo rajský protak naředíěný šťávou z fazolových lusků, osolíme. Prohřejeme a mezitím nakrájíme lusky na cca 2 cm kousky a svazeček kopru nadrobno.

Vložíme do nádoby k rajčatům a krátce povaříme. Ve šlehačce rozmícháme hladkou a tím zahustíme omáčku.

Zmícháme a podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cuketovo-kedlubnové komínky Očista pro zimní dny Články z

Komentáře k receptu: Bulharská fazolová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web