Autor:

Bulharská fazolová omáčka

Střední
Ingredience
Cibule
Větší
1 ks
Rajčata
Čerstvých nebo balení rajčatového protlaku
5 ks
Fazolové lusky 400 g
Šlehačka 250 ml
Hladká mouka 4 lžíce
Olej  
Sůl  
Kopr  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájená rajčata nebo rajský protak naředíěný šťávou z fazolových lusků, osolíme. Prohřejeme a mezitím nakrájíme lusky na cca 2 cm kousky a svazeček kopru nadrobno.

Vložíme do nádoby k rajčatům a krátce povaříme. Ve šlehačce rozmícháme hladkou a tím zahustíme omáčku.

Zmícháme a podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Bulharská fazolová omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web