Budapešťanda

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
5 minut
5
porce
neuvedeno
autor: Zdeninec

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      lžíce smetana ke šlehání kvalitní 33%
    • 4
      lžíce nakládané kapie
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks tavený sýr
    • 50
      g máslo
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 250
      g tučný tvaroh

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ve šlehači chvíli šleháme tvaroh se změklým máslem.
2
Přidáme tavený sýr.Za stálého šlehání přilijeme smetanu.
3
Jak se to spojí, pomalu přiléváme lák z kapie.
4
Vsypeme ostatní ingredience.
5
Pomazánku mažeme na chleba, veku, rohlíky..
6
Dobrou chuť.
Zařazení: Zdravě i chutně

Komentáře k receptu

  • Zdena
    Zdena |

    23. 1. 2015 12:26

    Podobných je tu několik, ale stejná se sýrem taktéž budapešťská výborná pomazánka.