Autor:

Bůčková roláda VIII.

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Škrob 3 lžíce
Sůl 1 lžička
Vegeta  
Pepř mletý  
Mléko 1/4 l
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Tyto ingredience umícháme a rozetřeme na plát. Ze tří vajíček uděláme škvraku a rozetřeme na plát z umíchané hmoty potřené hořčicí.

Na to rozetřeme jednu moravanku a dáme doprostřed párek. Zamotáme a vrch potřeme česnekem s hořčicí.

Pečeme na 220stupňů asi jednu hodinu

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda VIII.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web