Autor:

Bůčková roláda VIII.

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Škrob 3 lžíce
Sůl 1 lžička
Vegeta  
Pepř mletý  
Mléko 1/4 l
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Tyto ingredience umícháme a rozetřeme na plát. Ze tří vajíček uděláme škvraku a rozetřeme na plát z umíchané hmoty potřené hořčicí.

Na to rozetřeme jednu moravanku a dáme doprostřed párek. Zamotáme a vrch potřeme česnekem s hořčicí.

Pečeme na 220stupňů asi jednu hodinu

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda VIII.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web