Autor:

Bůčková roláda VII.

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Česnek
prolisovaný
2 stroužek
Vegeta 1 lžíce
Vejce 5 ks
Pepř mletý  
Koření
dle chuti
 
Červená paprika
na obalení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Jednu třetinu bůčku umeleme, dvě třetiny nakrájíme na kostky, vše smícháme s ostatními surovinami a necháme odležet 12 hodin v chladu.

Pak směs naplníme do 3/4 sáčku na tlačenku a vaříme ve vodě 1,5 hodiny. Po vychladnutí sáček rozřízneme a roládu obalíme v červené paprice.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Crumble s jablky, mrkví a morkovou drobenkou Recepty z masa a kostí Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda VII.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web