Autor:

Bůčková roláda VII.

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Česnek
prolisovaný
2 stroužek
Vegeta 1 lžíce
Vejce 5 ks
Pepř mletý  
Koření
dle chuti
 
Červená paprika
na obalení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Jednu třetinu bůčku umeleme, dvě třetiny nakrájíme na kostky, vše smícháme s ostatními surovinami a necháme odležet 12 hodin v chladu.

Pak směs naplníme do 3/4 sáčku na tlačenku a vaříme ve vodě 1,5 hodiny. Po vychladnutí sáček rozřízneme a roládu obalíme v červené paprice.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda VII.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web