Bůčková roláda VII.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový bůček
    • 2
      stroužek česnek prolisovaný
    • 1
      lžíce vegeta
    • 5
      ks vejce
    • pepř mletý
    • koření dle chuti
    • červená paprika na obalení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jednu třetinu bůčku umeleme, dvě třetiny nakrájíme na kostky, vše smícháme s ostatními surovinami a necháme odležet 12 hodin v chladu.
2
Pak směs naplníme do 3/4 sáčku na tlačenku a vaříme ve vodě 1,5 hodiny. Po vychladnutí sáček rozřízneme a roládu obalíme v červené paprice.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.