Autor:

Bůčková roláda VI.

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Vejce 6 ks
Vegeta 1 lžíce
Kari 1 lžička
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Paprika - sladká 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Umletý bůček se syrovými vejci šleháme v mixéru, přidáme koření a necháme půl dne v ledničce. Potom utvoříme dva válečky, zabalíme do mikrotenového sáčku a dáme hodinu vařit. Necháme je v sáčku vychladnout, potom obalíme v paprice. Je vynikající s chlebem a kyselou okurkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda VI.

Komentáře

  1. IVA UŠELOVÁ   22.04.2007 | 10:03 | reagovat |

    ZNÁM TO,JE TO VÝBORNÉ.JEN PŘIDÁVÁM 4 STROUŽKY ČESNEKU.NEDÁVÁM KARI.VAŘÍM TO V UMĚLÉM STŘEVĚ,KTERÝ SE PRODÁVÁ V DROGERII.VAŘÍ SE TO 1 HOD.NA MÍRNÉM OHNI,ABY OBAL NEPRASKL

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web