Autor:

Bůčková roláda VI.

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Vejce 6 ks
Vegeta 1 lžíce
Kari 1 lžička
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Paprika - sladká 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Umletý bůček se syrovými vejci šleháme v mixéru, přidáme koření a necháme půl dne v ledničce. Potom utvoříme dva válečky, zabalíme do mikrotenového sáčku a dáme hodinu vařit. Necháme je v sáčku vychladnout, potom obalíme v paprice. Je vynikající s chlebem a kyselou okurkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Bylinky Zelené bylinky na jarním stole Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda VI.

Komentáře

  1. IVA UŠELOVÁ   22.04.2007 | 10:03 | reagovat |

    ZNÁM TO,JE TO VÝBORNÉ.JEN PŘIDÁVÁM 4 STROUŽKY ČESNEKU.NEDÁVÁM KARI.VAŘÍM TO V UMĚLÉM STŘEVĚ,KTERÝ SE PRODÁVÁ V DROGERII.VAŘÍ SE TO 1 HOD.NA MÍRNÉM OHNI,ABY OBAL NEPRASKL

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web