Autor:

Bůčková roláda vařená

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 750 g
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Paprika - sladká  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček rozkrojíme na knihu a rozklepeme paličkou na plát (do tenka). Posolíme, poprášíme pražskou šunkovou solí, potřeme česnekem, pevně svineme a svážeme tenkým motouzem. Necháme 24 hodin v ledničce zaležet. Vaříme ve vodě, až je maso měkké (asi hodinu). Ještě horkou roládu vyválíme ve sladké paprice a necháme vystydnout.
Libové maso je na řezu pěkně červené a voní česnekem. Krájíme na tenké plátky a podáváme studené s chlebem jako svačinu nebo večeři.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda vařená

Komentáře

  1. Milan Peterka   26.11.2008 | 16:33 | reagovat | závadný

    Majko,řezníci této soli říkají ,,Praganda''. Rychlosoli říkají ,,sanitr''.Ten se používá při nakládání masa na uzení. Dává se ho na špičku nože na 10 kg masa.Máte pravdu v tom, že Váš řezník Vám ,,Pragandu rád obstará. Milda 40

  2. Majka Rončáková   24.11.2008 | 12:23 | reagovat | závadný

    Je to rychlosůl a koupíte ji i v některém řeznictví.

  3. lenka galvasová   22.11.2008 | 22:27 | reagovat | závadný

    Prosím o vysvětlení.Co je to "pražská sůl"?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web