Bůčková pomazánka III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: poutnik752

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg vepřový bůček
    • 400
      g eidam sýr
    • 4
      ks vařená vejce
    • 0,8
      sklenice nakládané okurky
    • hořčice plnotučná
    • sůl
    • pepř mletý Dle chuti
    • kmín Na pečení bůčku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osolené a pokmínované maso dáme péct obvyklým způsobem, až je měkké. Necháme vychladnout, a nakrájíme na kusy, které se vejdou do masomlýnku. Semeleme spolu s vejci, sýrem a okurkami. Promícháme, podle chuti přidáme hořčici, popř. i trochu nálevu z okurek, osolíme, opepříme, a necháme vychladit.

Komentáře k receptu

  • poutnik 752
    poutnik 752 |

    6. 2. 2009 09:06

    No ano, nemusí se péct tolik bůčku a opravdu stačí i zbytky, ale když u nás ta pomazánka dlouho nevydrží...:D A proto ji dělám samostatně.

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    4. 2. 2009 07:08

    Nemusíte kvůli pomazánce péct tolik bůčku.Stačí vám i zbylí, pečený třeba z nedělního oběda a množství ingrediencí upravíte dle váhy masa.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    2. 2. 2009 17:53

    Recept se mi líbí, jen je té pomazánky hodně. Já ji dám do sklenic a zavařím, protože najednou bychom to nesnědli.