Autor:

Bůčková pomazánka III.

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1,5 kg
Eidam sýr 400 g
Vařená vejce 4 ks
Nakládané okurky 3/4 sklenice
Hořčice plnotučná  
Sůl  
Pepř mletý
Dle chuti
 
Kmín
Na pečení bůčku
 

Postup přípravy:

Osolené a pokmínované maso dáme péct obvyklým způsobem, až je měkké. Necháme vychladnout, a nakrájíme na kusy, které se vejdou do masomlýnku. Semeleme spolu s vejci, sýrem a okurkami. Promícháme, podle chuti přidáme hořčici, popř. i trochu nálevu z okurek, osolíme, opepříme, a necháme vychladit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Bůčková pomazánka III.

Komentáře

  1. poutnik 752   06.02.2009 | 9:06 | reagovat |

    No ano, nemusí se péct tolik bůčku a opravdu stačí i zbytky, ale když u nás ta pomazánka dlouho nevydrží...:D A proto ji dělám samostatně.

  2. Marie Šindelová   04.02.2009 | 7:08 | reagovat |

    Nemusíte kvůli pomazánce péct tolik bůčku.Stačí vám i zbylí, pečený třeba z nedělního oběda a množství ingrediencí upravíte dle váhy masa.

  3. Ivana Přikrylová   02.02.2009 | 17:53 | reagovat |

    Recept se mi líbí, jen je té pomazánky hodně. Já ji dám do sklenic a zavařím, protože najednou bychom to nesnědli.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web