Autor:

Bůčková "mortadela"

Střední
Ingredience
Vepřový bůček  
Vegeta  
Česnek  
Vejce 2 ks
Kabanos  
Červená paprika 1 ks
Zelená paprika 1 ks
Vařená vejce 2 ks
Nakládaná kukuřice  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Bůček vykostíme, umeleme. Dle chuti ochutíme vegetou, česnekem, pepřem..., přidáme 2 syrová vejce, promícháme.

Na kostky cca 1,5×1,5 cm nakrájíme kabanos, na menší kostičky papriku, na větší vajíčko uvařené natvrdo. Přidáme 2-3 lžíce kukuřice. Vše opatrně promícháme.

Směs namačkáme do tlačenkového (raději užšího) střeva, pevně zavážeme a vaříme 1,5-2 hodiny. Po vychlazení vyndáme ze střeva, posypeme mletou paprikou zabalíme do mikroténu a dáme do lednice.

Vložené ingredience vytvoří zajímavou mozaiku a je to opravdu moc dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Bůčková "mortadela"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web