Bůčková "mortadela"

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: referentka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřový bůček
    • vegeta
    • česnek
    • 2
      ks vejce
    • kabanos
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 2
      ks vařená vejce
    • nakládaná kukuřice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček vykostíme, umeleme. Dle chuti ochutíme vegetou, česnekem, pepřem..., přidáme 2 syrová vejce, promícháme.
2
Na kostky cca 1,5x1,5 cm nakrájíme kabanos, na menší kostičky papriku, na větší vajíčko uvařené natvrdo. Přidáme 2-3 lžíce kukuřice. Vše opatrně promícháme.
3
Směs namačkáme do tlačenkového (raději užšího) střeva, pevně zavážeme a vaříme 1,5-2 hodiny. Po vychlazení vyndáme ze střeva, posypeme mletou paprikou zabalíme do mikroténu a dáme do lednice.
4
Vložené ingredience vytvoří zajímavou mozaiku a je to opravdu moc dobré.
Zařazení: Maso Vepřové Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.