Autor:

Bůčková "mortadela"

Střední
Ingredience
Vepřový bůček  
Vegeta  
Česnek  
Vejce 2 ks
Kabanos  
Červená paprika 1 ks
Zelená paprika 1 ks
Vařená vejce 2 ks
Nakládaná kukuřice  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Bůček vykostíme, umeleme. Dle chuti ochutíme vegetou, česnekem, pepřem..., přidáme 2 syrová vejce, promícháme.

Na kostky cca 1,5×1,5 cm nakrájíme kabanos, na menší kostičky papriku, na větší vajíčko uvařené natvrdo. Přidáme 2-3 lžíce kukuřice. Vše opatrně promícháme.

Směs namačkáme do tlačenkového (raději užšího) střeva, pevně zavážeme a vaříme 1,5-2 hodiny. Po vychlazení vyndáme ze střeva, posypeme mletou paprikou zabalíme do mikroténu a dáme do lednice.

Vložené ingredience vytvoří zajímavou mozaiku a je to opravdu moc dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Bůčková "mortadela"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším? Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web