Autor:

Bůček s česnekem v červené paprice

Snadné
Ingredience
Vepřový bůček
uzený či syrový - v celku
 
Česnek 8 stroužek
Bobkový list 2 ks
Nové koření 4 ks
Pepř mletý 4 ks
Červená paprika 2 lžíce
Voda  
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček omyjeme a ze strany do něj podélně uděláme nožem vedle sebe dvě kapsy, tak aby se nám vytvořil prostor na česnek. Nepropichujeme až do konce.

Do děr v bůčku napěchujeme česnek a přišpendlíme špejlí, aby nám česnek při vaření nevypadl. Do studené osolené vody dáme koření a bůček. Vaříme ho do změknutí.

Poté ho vyjmeme z vody a necháme vystydnout. Po vystydnutí ho celý obalíme v červené paprice, zabalíme do alobalu a dáme do chladu.

Podáváme nakrájený na tenké plátky k pečivu. Výborné na oslavy apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 2x)
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Bůček s česnekem v červené paprice

Komentáře

  1. imagoimagor   22.04.2012 | 17:41 | reagovat | závadný

    Bůček je bůček :-)

  2. Zdena z JM   27.08.2009 | 8:25 | reagovat | závadný

    Jestli můžu poradit, maso bych dala raději do vařící vody. Ihned se zatáhne a bude šťavňatější.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web