Bůček na cesty

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: aknesad

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový bůček
    • paprika - sladká
    • česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do masa uděláme křížem zářezy, česnek utřeme se solí a vetřeme do masa. Zabalíme do alobalu a necháme asi 3 dny v lednici uležet. Před pečením vyděláme z alobalu, dáme na plech, okmínujeme, podlijeme vodou a dáme péct. Pečeme po obou stanách dozlatova a podle potřeby podléváme.
2
Hotový posypeme sladkou paprikou a do druhého dne necháme vychladnout. A hurá na výlet.
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana Bulínová
    Jana Bulínová |

    27. 3. 2014 20:10

    Pokaždé, když jedem na chatu, napeču ze dvou kil a ukrajujem, dokud je co! Tedy hlavně já . . . Mohla bych jíst denně!

  • katerina dockalova
    katerina dockalova |

    4. 8. 2007 13:29

    Určitě to skusím udělat,ale myslím že to bude mnamka!

  • Anonym
    Anonym |

    2. 3. 2006 00:55

    Je to skutečně vynikající, ale vypeče se z toho moc tuku. Viděl (a jedl) jsem to vařené - celý postup stejný, ale vařením se z toho neztratí tolik tuku, jako pečením.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    23. 2. 2006 15:18

    Robím, robím, je to vynikajúce, len na tie cesty nám nikdy nezvýši. Vždy pojeme už doma, ale je to skutočne za 1, super mlsanie, ja k tomu nepotrebujem ani chlieb, ani pečivo, len plný tanierik : )))