Autor:

Bůček k slavnostní večeři

Střední
Ingredience
Vepřový bůček
špička
 
Pepř celý 3 ks
Nové koření
kuliček
5 ks
Bobkový list
2-3 ks
2 ks
Sůl  
Česnek
10-12 stroužků
10 stroužek
Chilli 1 špetka
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Grilovací koření  
Worcestrová omáčka  
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Větší kus bůčku uvaříme asi hodinu s kuličkami pepře, nového koření, solí a bobkovými listy.
Připravíme si marinádu ze stroužků česneku utřených se solí, špetkou chilli, pepře a papriky, grilovacího koření a worcesteru a sojové omáčky.
Teplý bůček marinádou potřeme a zabalíme do alobalu. Necháme v lednici uležet alespoň minimálně 3 dny.
Bůček krájíme na tenké plátky. Přílohy: chléb, cibule, česnek, hořčice

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Bůček k slavnostní večeři

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web