Autor:

Bublanina s rebarborou

Snadné
Ingredience
Cukr 250 g
Hera 120 g
Vejce 2 ks
Hladká mouka 400 g
Mléko 250 ml
Rebarbora 400 g
Vanilkový pudink 1 balíček
Prášek do pečiva 1 balíček
Drobenka  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Cukr, rozpuštěnou heru, mouku, vejce, pudink, prášek do pečiva, mléko smícháme dohromady. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, posypeme na malé kousky nakrájenou rebarborou a drobenkou. Pečeme ve vyhřáté troubě na 175 °C, až zrůžoví. Lepší je druhý den po zvlhnutí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Bublanina s rebarborou

Komentáře

  1. monousek   26.02.2012 | 9:25 | reagovat |

    recept výborný ale rebarboru jsem namíchala s kompotem jahod

  2. Lucie Kopcová   05.06.2010 | 16:03 | reagovat |

    Vcelku vydařená originální chuť rebarbory. Těsto je nízké a moc nevyskočí.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web