Brynzový koláč

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček listové těsto
    • 250
      g bryndza
    • 250
      g sýr
    • 500
      g tvaroh
    • 3
      lžíce kopr
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto rozdělíme na poloviny. Jednu vyválíme a dáme na plech. Z brynzy, tvarohu, sýru a kopru vymícháme hladkou náplň a rozetřeme ji na těsto. Vyválíme druhou polovinu těsta a zakryjeme. Okraje přitlačíme, povrch jemně propícháme vidličkou a potřeme vajíčkem. Pečeme 45-50 minut.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • Eva1
    Eva1 |

    30. 4. 2011 22:35

    Není moučník.

  • Anonym
    Anonym |

    24. 11. 2007 19:04

    come