Autor:

Broskvové řezy

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 24
testo
Vejce 4 ks
Rostlinný olej 150 ml
Cukr 150 g
Vanilkový pudink 1 ks
Prášek do pečiva 1/2 ks
Hladká mouka 200 g
krem
Jogurt 1 ks
Broskvový kompot 500 g
Šlehačka 2 kelímek
Zakysaná smetana 1 kelímek
Bílá želatina 2 plátek
Vanilkový cukr 3 ks
poleva
Pudink bez vaření 2 ks
Šťáva z broskvového kompotu 400 ml
Broskvové řezy

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Těsto: všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Puding nevaříme, sypeme pudinkový prášek! Dáme na formu 30 x 40. Pečeme v předehřáté troubě 180° C, horkovzdusna jen 160°C, 20 - 25 min.

Po vychladnutí potíráme krémem. Želatinu připravíme podle návodu a postupně přidáváme zakysanou smetanu a vyšlehanou šlehačku s vanil. cukrem. Rozetřeme hladce na hotové těsto.

Puding bez vaření (vanilkový) připravíme podle návodu, ale jen s tím množstvím co zde píše. Naplníme do sáčku děláme na krém mřížky. Až do kunzumování necháme v chladnu.

P.S.: Měla jsem málo šťávy z kompotu, přidala jsem ješte br. džus nebo multivitamínový džus pro barvu

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2
3.83 6 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Broskvové řezy

Komentáře

  1. franche   26.11.2011 | 17:03 | reagovat |

    :-) ano...vse smichat....dochutit vanilkovym cukrem...a nakonec...vyslehanou slehacku ;-) .....
    .......ono je vlastne jedno...jestli zak. smetana...muzeze tam dat jen jogurt a slehacku....podle chuti...dostala jsem recept od kamaradky a original byl jen ze slehacky....a to neni zrovna moje chut...takze kezdemu jak chutna....myslim,ze s bilym jogurtem bez cuti...je to vic osvezujici... :-)))

  2. Věrka   18.10.2011 | 11:04 | reagovat |

    Ten jogurt ma byt bily? bez prichute? a pridava se do kremu spolecne se zakysanou smetanou a slehackou?

  3. franche   16.05.2011 | 19:13 | reagovat |

    ;-) pani Klaro....200 g mouky ,1/2 pr.do.pece

    1. Klára K.   17.05.2011 | 21:22 | reagovat |

      Pekne ďakujem, recept ide do mojich obľúbených :-) O:-)

  4. Klára K.   15.05.2011 | 16:31 | reagovat |

    Ten prášok do pečiva je jeden a pol sáčku? Aký hrnček sa použije na tú múku? prosím o odpoveď ďakujem O:-) O:-) O:-) O:-)

  5. franche   15.05.2011 | 16:23 | reagovat |

    8-) rozlozime na upecene testo....

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web