Autor:

Broskvové kostky

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 1 hrnek
Cukr krupice 1/2 hrnek
Rostlinný olej 1/4 hrnek
Kakao 2 lžíce
Jedlá soda 1 lžička
Vejce 1 ks
Bílý jogurt 1 ks
Náplň
Moučkový cukr 2 lžíce
Žloutek 1 ks
Měkký tvaroh 1 balíček
Poleva
Broskvový kompot 1 ks
Vanilkový pudink 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

V míse smícháme mouku, cukr, olej, kakao, jedlou sodu, vejce a bílý jogurt. Tekutou hmotu nalijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Pečeme ve středně horké troubě a necháme vychladnout. Potom těsto potřeme tvarohem, který je rozmíchán s moučkovým cukrem a žloutkem a poklademe půlkami broskví tak, abychom mohli krájet kostky, každá bude mít uprostřed broskev.

Nakonec vše zalijeme pudinkovou polevou, kterou uvaříme z pudinkového prášku rozpuštěného ve šťávě z broskví doplněnou vodou tak, aby celkově byly tekutiny dva hrnky. Hotový koláč necháme ztuhnout, vychladlý nakrájíme na kostky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Komentáře k receptu: Broskvové kostky

Komentáře

  1. Nizi   08.06.2011 | 21:48 | reagovat |

    Pro klasicky velky pekac doporucuju dvojitou davku. Tohle bylo fakt malo :o) Jinak moc dobre.

  2. jiřina   02.03.2011 | 10:19 | reagovat |

    co tam dělá měkký salám? :-\

    1. Tereza T   02.03.2011 | 17:47 | reagovat |

      Opraveno, díky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web