Broskvová růžice s malinovou šťávou a zmrzlinou

Hodnocení:

Moje:

20 minut
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks broskve
    • 200
      g maliny
    • 0.5
      ks citron
    • moučkový cukr
    • bazalka sekaná
    • vanilková zmrzlina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maliny s cukrem a šťávou z citrónu propasírujeme a dostaneme ovocnou polevu, kterou nalijeme okolo hlubokého talíře. Broskve oloupeme, nakrájíme na osminky a naskládáme okolo talíře. Posypeme sekanou bazalkou, doprostřed přidáme kopeček vanilkové zmrzliny a ozdobíme snítkou bazalky.
Zařazení: Zdravě i chutně Ovoce

Komentáře k receptu

  • andrea ullrichova
    andrea ullrichova |

    10. 4. 2006 12:59

    ten recept je fakt skvely je to bomba