BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Pro 4 osoby:
    • 3
      ks broskve zralé žluté
    • 3
      ks nektarinka
    • 1
      lžíce brusinky nebo červený rybíz
    • 1
      ks citronová šťáva
    • 2
      lžíce cukr
    • 4
      snítka máta
    • 4
      dl muškátové víno perlivé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchněte broskve a nektarinky a rozkrájejte je na osminky. Pokropte je citronovou šťávou a posypte cukrem. Promíchejte a uložte na hodinu do ledničky.
2
Poté rozdělte ovoce do čtyř misek včetně šťávy, která se z nich uvolnila, posypte je rybízem nebo brusinkami a naaranžujte lístečky máty.
3
Zalijte perlivým muškátovým vínem a můžete servírovat.
Zařazení: Zdravě i chutně Ovoce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.