Autor:

BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ

Snadné
Pro 4 osoby:
Broskve
zralé žluté
3 ks
Nektarinka 3 ks
Brusinky
nebo červený rybíz
1 lžíce
Citronová šťáva 1 ks
Cukr 2 lžíce
Máta 4 snítka
Muškátové víno
perlivé
4 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

Opláchněte broskve a nektarinky a rozkrájejte je na osminky. Pokropte je citronovou šťávou a posypte cukrem. Promíchejte a uložte na hodinu do ledničky.

Poté rozdělte ovoce do čtyř misek včetně šťávy, která se z nich uvolnila, posypte je rybízem nebo brusinkami a naaranžujte lístečky máty.

Zalijte perlivým muškátovým vínem a můžete servírovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web