Autor:

BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ

Snadné
Pro 4 osoby:
Broskve
zralé žluté
3 ks
Nektarinka 3 ks
Brusinky
nebo červený rybíz
1 lžíce
Citronová šťáva 1 ks
Cukr 2 lžíce
Máta 4 snítka
Muškátové víno
perlivé
4 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

Opláchněte broskve a nektarinky a rozkrájejte je na osminky. Pokropte je citronovou šťávou a posypte cukrem. Promíchejte a uložte na hodinu do ledničky.

Poté rozdělte ovoce do čtyř misek včetně šťávy, která se z nich uvolnila, posypte je rybízem nebo brusinkami a naaranžujte lístečky máty.

Zalijte perlivým muškátovým vínem a můžete servírovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web