Autor:

Brokolicovo-špenátová roláda

Střední
Ingredience
Listový špenát 1/2 kg
Brokolice 180 g
Mozzarella 180 g
Vejce 4 ks
Parmazán
Strouhaný
30 g
Muškátový oříšek  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

K opranému a osušenému špenátu přidáme žloutky, osolíme, opepříme a dochutíme muškátovým oříškem. Pak lehce vmícháme sníh z bílků, směs rozložíme na plech s pečícím papírem a v předehráté troubě na 220 stupňů upečeme (cca 20 minut).

Brokolici rozdělíme na růžičky, spaříme v horké slané vodě a necháme okapat. Na jiný plech si položíme ještě jeden arch papíru, posypeme ho parmazánem a upečenou špenátovou placku na něj vyklopíme, posypeme ji nastrouhanou (nebo jemně pokrájenou) mozzarellou a brokolicí. Pomocí papíru pevně svineme do rolády, kterou nakrájíme na plátky a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Trhanec s jablky a rozinkami Svátky jara den po dni. Ty nej velikonoční recepty - díl I. Články z

Komentáře k receptu: Brokolicovo-špenátová roláda

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web