Autor:

Brokolicová sekaná

Střední
Ingredience
Brokolice 1 ks
Mleté maso
(Nejlépe vepřové)
500 g
Anglická slanina 100 g
Cibule 1 ks
Líbeček
Nebo pár kapek maggi koření
 
Česnek 3 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  
Majoránka
Nebo čubrica
 
Mletý kmín  
Slanina
Na překrytí
 plátek
Vejce
Na potření
 
Paprika
Na posyp
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Cibuli na drobno osmažíme s anglinou na kostičky. Brokolici krátce povaříme nebo napaříme a 1/3 odložíme a nahrubo pokrájíme. Zbytetek smícháme s dalšími ingrediencemi, a nakonec do směsi vmícháme kousky brokolice.

Navlhčenýma rukama vytvoříme šišku (nebo 2-3) vložíme na vymazaný pekáč, posypeme paprikou, položíme plátky slaniny a potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme při 180 °C asi 45 minut a pak asi 5 minut naplno.

TIP: pokud použijete i košťál z brokolice, povařte ho jako první, doměkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Brokolicová sekaná

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web