Autor:

Brazilský pudink

Snadné
Ingredience
Vejce 3 ks
Kondenzované mléko
Salko
1 plechovka
Mléko  
Cukr  
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Do mísy vlijeme konzervu kondenzovaného mléka a konzervu použijeme jako odměrku na mléko. Přidáme tedy dvě konzervy mléka a tři vajíčka. Vše ušleháme šlehačem. Do hrnce dáme na dno cukr a dáme vařit. Když cukr zkaramelizuje, přilijeme tři až čtyři lžíce vody. Zkaramelizovaný cukr nalijeme na dno formy ve které budeme péct pudink a přidáme rozšlehanou směs. Formu přikryjeme alobalem a dáme do trouby do vodní lázně. Pečeme na 180 °C zhruba hodinu a půl, dokud pudink neztuhne. Na závěr, když pudink vychladne ho vyklopíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Jablkový koláč Jablkový koláč, povidlové buchty: tradiční recepty jako od babičky Články z

Komentáře k receptu: Brazilský pudink

Komentáře

  1. Eva1   01.05.2011 | 9:02 | reagovat | závadný

    Není z mléka a sýru. :'( :'( :'(

    1. Lenka Hradecká   02.05.2011 | 11:52 | reagovat | závadný

      Kategorie "Z mléka / sýra" znamená z mléka nebo sýra:)

      1. Eva1   02.05.2011 | 12:17 | reagovat | závadný

        Pudink patří do dezertů a ne do slaných chuťovek.

        1. Eva1   02.05.2011 | 12:27 | reagovat | závadný

          Močníky-dezerty.

        2. Lenka Hradecká   02.05.2011 | 13:01 | reagovat | závadný

          Pod kategorii slaných chuťovek sice recept nebyl zařazený, ale máte pravdu - kategorie dezertů je vhodnější.

  2. Anonym   24.11.2007 | 19:04 | reagovat | závadný

    come

  3. Airan Novakova   25.08.2005 | 10:06 | reagovat | závadný

    Muj recept je 8 vajec na 1 litr mleka, ale ten vypada jeste lepsi:-))

  4. Airan Novakova   25.08.2005 | 10:05 | reagovat | závadný

    Je to vyborny, doporucuji vyzkouset...i s tou slehackou:-))) Nedelala jsem to leta, dekuji Monice, ze mi ten recept pripomnela.

  5. Anonym   22.08.2005 | 19:51 | reagovat | závadný

    V Nemecku se to dela odjakziva pod nazvem krem-karamel. Je to moc chutny dezert, jako dite jsem to zboznovala. Navrh se daval kopecek slehacky, mnaaaaaam:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web