Bratislavské rohlíčky III.

Střední
Ingredience
Hladká mouka 300 g
Cukr 20 g
Máslo 150 g
Droždí 10 g
Žloutek 1 ks
Mléko 2 dl
Sůl  
Citronová kůra
+ 2 žloutky na potření
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Vypracujeme těsto, necháme v teple vykynout. Vyválíme, rádýlkem vykrajujeme obdélníčky, plníme nádivkou z bílého máku. Skládáme na plech, potřeme rozšlehanými žloutky, necháme zaschnout a ještě jednou potřeme. Pečeme na 175 °C, vychladlé pocukrujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Bratislavské rohlíčky III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web