Bratislavské rohlíčky III.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g hladká mouka
    • 20
      g cukr
    • 150
      g máslo
    • 10
      g droždí
    • 1
      ks žloutek
    • 2
      dl mléko
    • sůl
    • citronová kůra + 2 žloutky na potření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vypracujeme těsto, necháme v teple vykynout. Vyválíme, rádýlkem vykrajujeme obdélníčky, plníme nádivkou z bílého máku. Skládáme na plech, potřeme rozšlehanými žloutky, necháme zaschnout a ještě jednou potřeme. Pečeme na 175 °C, vychladlé pocukrujeme.
Zařazení: Moučníky Zákusky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.