Autor:

Brandenburské puffer

Střední
Ingredience
Brambory 1 kg
Tvrdý sýr
nebo tvaroh
250 g
Vejce 2 ks
Slanina 100 g
Sádlo  
Sůl  

Postup přípravy:

Brambory nastrouháme na hrubém struhadle a osušíme utěrkou, přimícháme strouhaný sýr (nebo tvaroh), vejce a na drobno nakrájenou slaninu, osolíme a tvarujeme placky rovnou na pánev na rozpálené sádlo.

Pojídají se jen tak, bez přílohy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Brandenburské puffer

Komentáře

  1. Milada Ledvinová   18.08.2006 | 12:29 | reagovat | závadný

    Tento recept znám už z dřívějška a placičky jsou výtečné. Je to trochu jiné než klasický bramborák.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web