Autor:

Brambory v pršutu

Střední
Ingredience
Snítka tymiánu 4 snítka
Rostlinný olej 6 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Brambory
malé, uvařené ve slupce
24 ks
Pršut
tenké plátky
160 g

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory oloupeme a každý brambor obalíme tenkým plátkem pršutu, a sepneme párárkem. Na pánvi rozehřejeme olej a postupně opečeme všechny brambory. Klademe je na mísu a posypeme tymiánem a drceným pepřem.

Podáváme s omáčkou z kysané smetany nebo jogurtu, ochuceného česnekem, solí a čerstvými bylinkami podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Brambory v pršutu

Komentáře

  1. anonym   15.11.2007 | 16:08 | reagovat | závadný

    je to dobre arychle

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web