Autor:

Brambory v pršutu

Střední
Ingredience
Snítka tymiánu 4 snítka
Rostlinný olej 6 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Brambory
malé, uvařené ve slupce
24 ks
Pršut
tenké plátky
160 g

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory oloupeme a každý brambor obalíme tenkým plátkem pršutu, a sepneme párárkem. Na pánvi rozehřejeme olej a postupně opečeme všechny brambory. Klademe je na mísu a posypeme tymiánem a drceným pepřem.

Podáváme s omáčkou z kysané smetany nebo jogurtu, ochuceného česnekem, solí a čerstvými bylinkami podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Brambory v pršutu

Komentáře

  1. anonym   15.11.2007 | 16:08 | reagovat |

    je to dobre arychle

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web