Autor:

Brambory v alobalu s rozmarýnem

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory 4 ks
Rozmarýn  
Sůl  
Máslo  
Olivový olej  
Petržel  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Brambory vkládáme omyté a ve slupce po jedné na čtverec alobalu. Přidáme kousek másla, osolíme, lehce zakápneme olivovým olejem (čaj. lž.), posypeme rozmarýnem a přidáme petrželku.

Zabalíme a dáme péct do rozehřáté trouby na 160-170 stupňů asi na 1 hodinu.

PS: Porce jsou samozřejmě závislé na počtu a velikosti brambor. Osobně brambory nepepřím, nicméně kdo má rád... Hodí se zejména ke steakům a sýrům, ale já je jím i jen tak bez ničeho. :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Brambory v alobalu s rozmarýnem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web