Autor:

Brambory s tuňákem

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Brambory  
Cibule  
Koření - Americké brambory  
Mražená zelenina  
Podravka  
Tuňák  
Sýr  
Smetana 12%  
Vejce  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zdravě i chutně

Uvaříme brambory. Vychladlé je nakrájíme na kostky.
Cibuli osmahneme, přidáme brambory, okořeníme a restujeme do zezlátnutí. Poté je přendáme do zapékací mísy vymazané máslem.
Zeleninu podusíme s trochou podravky a dáme na brambory. Na směs dáme rozdrobeného tuňáka. Zalijeme smetanou vyšlehanou s vejcem, solí a pepřem. Posypeme sýrem.
Zapečeme při 180°C asi 45 minutek.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Brambory s tuňákem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web