Brambory s parmezánem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 10
      ks brambory
    • sůl
    • 5
      lžíce ocet
    • 10
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička francouzská hořčice
    • pepř mletý
    • petrželka
    • 5
      stroužek česnek
    • 100
      g parmazán

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nakrájíme na tenké plátky a vaříme v osolené vodě asi 6 minut. Ocet smícháme se třemi lžičkami vody, olejem a hořčicí, osolíme a opepříme. Vmícháme nasekanou petrželku a česnek. V míse smícháme s vařenými bramborami.
Zařazení: Pokrmy Z brambor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Šárka
    Šárka |

    28. 8. 2007 17:37

    A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?