Autor:

Brambory s parmezánem

Snadné
Ingredience
Brambory 10 ks
Sůl  
Ocet 5 lžíce
Olivový olej 10 lžíce
Francouzská hořčice 1 lžička
Pepř mletý  
Petrželka  svazek
Česnek 5 stroužek
Parmazán 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory nakrájíme na tenké plátky a vaříme v osolené vodě asi 6 minut. Ocet smícháme se třemi lžičkami vody, olejem a hořčicí, osolíme a opepříme. Vmícháme nasekanou petrželku a česnek. V míse smícháme s vařenými bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Červená řepa s křenem a jablky Zavařovat můžete i v zimě! Články z

Komentáře k receptu: Brambory s parmezánem

Komentáře

  1. Šárka   28.08.2007 | 17:37 | reagovat | závadný

    A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web