Autor:

Brambory plněné fetou

Střední
Ingredience
Brambory 1 kg
Sýr feta
naložený
300 g
Olivový olej 3 lžíce
Jarní cibulka
lahůdková
1 svazek
Rajčata 350 g
Drůbeží vývar 125 ml
Ocet 2 lžička
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory uvaříme 15 minut v osolené vodě a necháme vychladnout. Lžičkou vydlabeme tak, aby zůstal tenký okraj. Sýr se 2 lžícemi oleje a hmotu rozmačkáme vidličkou a naplníme do brambor. Troubu předehřejeme na 220 °C. Brambory klademe na plech vyložený alobalem a pečeme asi 10 minut.

Cibulku nakráíjíme na kolečka, rajčata oloupeme, zbavíme semen a pokrájíme na kostky. Obojí podusíme na oleji, přilijeme vývar, uvedeme do varu, povaříme. Rozmixujeme, osolíme, opepříme. Ochutíme octem a poklademe na brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Domácí pesto Připravte si domácí pesto! Články z

Komentáře k receptu: Brambory plněné fetou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web