Autor:

Brambory pečené v alobalu s dresinkem

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory 4 ks
Zakysaná smetana
nemusí být celé balení
1 balení
Bílý jogurt
nemusí být celé balení
1 balení
Česnek
i 2 kusy
1 ks
Pažitka 1 kelímek
Kopr  
Sůl
podle vaší chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Brambory důkladně omyjeme a každou zvlášť zabalíme do alobalu.
Naskládáme na mřížku trouby a pečeme 45min.
Do upečeného bramboru lehce bouchneme pěstí,potom ho vyjmeme z alobalu a na talíři vidličkou rozevřeme.
Osolíme, zalijeme dresinkem.

Dresink: lučinu smícháme se smetanou a bílým jogurtem, přidáme česnek,pepř, sůl, kopr...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Brambory pečené v alobalu s dresinkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web