Autor:

Brambory nakyselo

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Brambory 700 g
Slanina 80 g
Máslo 30 g
Polohrubá mouka 10 g
Cukr 1 lžíce
Vepřový vývar 1 šálek
Ocet 2 lžíce
Pepř drcený 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Uvařené brambory nakrájíme na silnější plátky. Na kostičky nakrájenou slaninu vyškvaříme na másle, přidáme mouku, když začne zlátnout přidáme cukr, vývar a vaříme, až je vývaru jen velmi malé množství.

Vlijeme ocet a brambory a vaříme dokud se vývar nevyvaří. Hotové brambory sypeme drceným pepřem a podáváme k uzenému masu nebo k sekané.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Brambory nakyselo

Komentáře

  1. Anonym   11.07.2004 | 17:51 | reagovat | závadný

    Doporučuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web