Autor:

Brambory na soli

Snadné
Ingredience
Brambory 3 kg
Sůl
podle množství brambor
300 g
Máslo 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory oškrábeme, opláchneme a papírovým ubrouskem velice důkladně osušíme. Do přiměřeně velkého kastrolu nasypeme cca 3 cm vysokou vrstvu soli. Brambory položíme na sůl a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180-200 °C pečeme 40-50 minut. Někdy delší, někdy kratší dobu. Záleží také na velikosti brambor. Při expedici dáme na brambory máslo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Brambory na soli

Komentáře

  1. Ivana Přikrylová   29.02.2008 | 19:14 | reagovat |

    Přesně stejným způsobem se dělá i kuře na soli. Možná by šlo současně péct bramboy i kuře na soli současně a byl by kompletní oběd.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web