Brambory na soli

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      kg brambory
    • 300
      g sůl podle množství brambor
    • 50
      g máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oškrábeme, opláchneme a papírovým ubrouskem velice důkladně osušíme. Do přiměřeně velkého kastrolu nasypeme cca 3 cm vysokou vrstvu soli. Brambory položíme na sůl a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180-200 °C pečeme 40-50 minut. Někdy delší, někdy kratší dobu. Záleží také na velikosti brambor. Při expedici dáme na brambory máslo.
Zařazení: Přílohy Brambory

Komentáře k receptu

  • lucia
    lucia |

    29. 1. 2014 14:06

    výborné sú aj zemiačiky od mccain fri´Style trošku posoliť a namáčať do nejakého dipu

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    29. 2. 2008 19:14

    Přesně stejným způsobem se dělá i kuře na soli. Možná by šlo současně péct bramboy i kuře na soli současně a byl by kompletní oběd.