Autor:

Brambory na soli

Snadné
Ingredience
Brambory 3 kg
Sůl
podle množství brambor
300 g
Máslo 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory oškrábeme, opláchneme a papírovým ubrouskem velice důkladně osušíme. Do přiměřeně velkého kastrolu nasypeme cca 3 cm vysokou vrstvu soli. Brambory položíme na sůl a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180-200 °C pečeme 40-50 minut. Někdy delší, někdy kratší dobu. Záleží také na velikosti brambor. Při expedici dáme na brambory máslo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Brambory na soli

Komentáře

  1. Ivana Přikrylová   29.02.2008 | 19:14 | reagovat |

    Přesně stejným způsobem se dělá i kuře na soli. Možná by šlo současně péct bramboy i kuře na soli současně a byl by kompletní oběd.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web