Brambory na paprice III.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • česnek
    • sůl
    • worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • olej
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 500
      g brambory večer uvařených neloupaných
    • 1
      ks pórek nebo jedna cibule
    • 1
      sklenice zelenina
    • 0,5
      lžička mletá paprika
    • 1
      lžička čubrica

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na pánev dáme rozhřát olej, přidáme pórek nakrájený na kolečka nebo cibuli na kostičky a necháme zesklovatět, pak dáme na plátky nakrájený česnek a papriku a mícháme, aby se nám to nepřipálilo.
2
Vložíme brambory a scezenou zeleninu a necháme prohřát. Zakápneme worchesterovou omáčkou, přidáme čubricu, sůl, kečup a zakysanou smetanu. Pořádně promícháme a podáváme nejlépe s nějakým salátem.
Zařazení: Přílohy Brambory

Komentáře k receptu

  • Kajkajak
    Kajkajak |

    10. 3. 2013 14:15

    ;-) ;-) ;-) sklenice :-D :-D :-D

  • Kajkajak
    Kajkajak |

    10. 3. 2013 13:28

    ja bych taky prosim chtela vedet jaka slenice zeleniny by to mela byt, zelenina ve slanem nalevu nebo v kyselem jako calamada nebo ? <3 dekuji za odpoved :-)

  • Kajkajak
    Kajkajak |

    10. 3. 2013 13:28

    ja bych taky prosim chtela vedet jaka slenice zeleniny by to mela byt, zelenina ve slanem nalevu nebo v kyselem jako calamada nebo ? <3 dekuji za odpoved :-)

  • recepty73
    recepty73 |

    14. 12. 2010 16:40

    ...asi Moravanka,Kunovjanka... ;-)

  • mysalin
    mysalin |

    14. 12. 2010 16:24

    Chtěla bych se zeptat co má být 1 sklenice zeleniny?Jaké? Děkuju

  • Gábina H
    Gábina H |

    7. 1. 2008 12:33

    Čubrica je směs balkánského koření - viz slovník pojmů na tomto webu

  • Anonym
    Anonym |

    7. 1. 2008 12:11

    Pani Jano,co je to cubrice?ja to neznam.Jeste jsem se s tim v zadnem receptu nesetkala.