Brambory na pánvi se slézem kučeravým

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
2
porce
neuvedeno
autor: paul1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g brambory
    • 100
      g klobása nebo měkký salám
    • 3
      ks vejce
    • 1
      dl mléko
    • 1,5
      dl kečup

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
I. Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a okořeníme. Na pánev dáme trochu oleje,
2
poukládáme polovinu brambor. Na to poukládáme na kolečka pokrájenou klobásu nebo na kostičky
3
měkký salám, na to posekané listy slézu, trochu posolíme, okořeníme a polejeme kečupem.
4
Dále dáme druhou polovinu brambor, přikryjeme pokličkou a dusíme do poloměkka. Mezitím
5
si rozšleháme vejce v mléku, nalejeme na brambory a přikryté pod pokličkou dodusíme,
6
dokud se vejce nezatáhnou
7
II. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a vysušíme. Na pánev nalijeme trochu oleje,
8
dáme brambory, osolíme, opepříme a opečeme. Mezitím si klobásu (měkký salám) nakrájíme
9
na kostičky . Když jsou brambory skoro hotové, přidáme klobásu a obojí
10
ještě chvíli opečeme. Přidáme listy slézu pokrájené na proužky, promícháme a ještě
11
podusíme pod pokličkou. Nakonec přidáme rozšlehané vejce s mlékem a necháme dusit
12
na pánvi přikryté pokličkou, dokud se vejce nezatáhnou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.