Vepřové na houbách jinak
Linecký koláč trochu jinak
Bůček zase jinak
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
brambory vaříme bez vody, proto se přidává máslo. Množství brambor je na Vás, je to jedno a másla je tak plátek.
Stejný recept jako brambory v papiňáku..
recept znám,jsou moc dobré
Síso, mrkni na stejný recept Brambory v papiňáku. Autorka receptu Marysa popsala podrobný popis přípravy i množství ingrediencí.
Ty brambory ale napřed oloupeme? A prosím kolik asi brambor a másla. Dík
Prosím o doplnění, žádná voda? Děkuji
Gabinko, tento recept uz tady sice je, ale jsou vazne vyborne.
Mohla byste, prosím, uvést, jak dlouho asi trvá první a druhá fáze?
Nutelové řezy s vůní skořice
Mufloní kýta
Výborné plněné papriky
Vánoční jihočeský kuba
Barevné pomazánky - z červené řepy
Rychlý jahodový koláč
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Batátové bramboráky
Okurkový salát s Kyškou
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Smetanová ředkvičková polévka
Lotus cheesecake
Lepenice s trhaným uzeným
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Mangové smoothie