Brambory a lá Italia

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory
    • 3
      ks mozzarella
    • 2
      kelímek cherry rajčátka
    • měkký salám
    • smetana na vaření
    • italské koření
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory si opláchneme a i se slupkou nakrájíme na kolečka. Mozzarellu, rajčátka i salám nakrájíme.
2
Do pekáče dáme trochu oleje a na dno poklademe brambory, které osolíme, opepříme a přidáme koření Italia. Na takto okořeněné brambory pokládáme salám, rajčata a mozzarellu. Takto postupujeme, dokud není pekáč plný.
3
Troubu rozehřejeme na 200°C a vložíme brambory, které necháme péct asi 15 minut. Poté přidáme smetanu a necháme brambory dopéct.
4
U nás měly brambory velký úspěch, doufám, že vám budou chutnat.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.