Autor:

Brambory a lá Italia

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory 1 kg
Mozzarella 3 ks
Cherry rajčátka 2 kelímek
Měkký salám  
Smetana na vaření  
Italské koření  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory si opláchneme a i se slupkou nakrájíme na kolečka. Mozzarellu, rajčátka i salám nakrájíme.
Do pekáče dáme trochu oleje a na dno poklademe brambory, které osolíme, opepříme a přidáme koření Italia. Na takto okořeněné brambory pokládáme salám, rajčata a mozzarellu. Takto postupujeme, dokud není pekáč plný.

Troubu rozehřejeme na 200°C a vložíme brambory, které necháme péct asi 15 minut. Poté přidáme smetanu a necháme brambory dopéct.

U nás měly brambory velký úspěch, doufám, že vám budou chutnat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Brambory a lá Italia

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web