Autor:

Brambory a lá Italia

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory 1 kg
Mozzarella 3 ks
Cherry rajčátka 2 kelímek
Měkký salám  
Smetana na vaření  
Italské koření  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory si opláchneme a i se slupkou nakrájíme na kolečka. Mozzarellu, rajčátka i salám nakrájíme.
Do pekáče dáme trochu oleje a na dno poklademe brambory, které osolíme, opepříme a přidáme koření Italia. Na takto okořeněné brambory pokládáme salám, rajčata a mozzarellu. Takto postupujeme, dokud není pekáč plný.

Troubu rozehřejeme na 200°C a vložíme brambory, které necháme péct asi 15 minut. Poté přidáme smetanu a necháme brambory dopéct.

U nás měly brambory velký úspěch, doufám, že vám budou chutnat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sezona jarních dobrot Sezóna jarních dobrot: Využijte čerstvou zeleninu, bylinky a mladé maso Články z

Komentáře k receptu: Brambory a lá Italia

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web