Autor:

Bramborový salát z Lotyšska

Střední
Ingredience
Vařené brambory
větší
6 ks
Cibule
střední
1 ks
Jarní cibulka
lahůdková
3 ks
Kopr 3 lžíce
Majonéza
nebo zakysaná smetana
1 kelímek
Bílý jogurt  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory oloupeme, nakrájíme na větší kousky a ve velké míse smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí a lahůdkovou cibulkou. Přidáme kopr, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Přidáme majonézu (nebo zakysanou smetanu) a jogurt v poměru 1:1 v takovém množství, aby byly všechny brambory v této směsi - salát nesmí být suchý.

Necháme minimálně 2 hodiny uležet, ale nejlepší je až druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Bramborový salát z Lotyšska

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web