Autor:

Bramborový salát z Lotyšska

Střední
Ingredience
Vařené brambory
větší
6 ks
Cibule
střední
1 ks
Jarní cibulka
lahůdková
3 ks
Kopr 3 lžíce
Majonéza
nebo zakysaná smetana
1 kelímek
Bílý jogurt  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory oloupeme, nakrájíme na větší kousky a ve velké míse smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí a lahůdkovou cibulkou. Přidáme kopr, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Přidáme majonézu (nebo zakysanou smetanu) a jogurt v poměru 1:1 v takovém množství, aby byly všechny brambory v této směsi - salát nesmí být suchý.

Necháme minimálně 2 hodiny uležet, ale nejlepší je až druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Bramborový salát z Lotyšska

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web