Bramborový salát z Lotyšska

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks vařené brambory větší
    • 1
      ks cibule střední
    • 3
      ks jarní cibulka lahůdková
    • 3
      lžíce kopr
    • 1
      kelímek majonéza nebo zakysaná smetana
    • bílý jogurt
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme, nakrájíme na větší kousky a ve velké míse smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí a lahůdkovou cibulkou. Přidáme kopr, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Přidáme majonézu (nebo zakysanou smetanu) a jogurt v poměru 1:1 v takovém množství, aby byly všechny brambory v této směsi - salát nesmí být suchý.
2
Necháme minimálně 2 hodiny uležet, ale nejlepší je až druhý den.
Zařazení: Přílohy Brambory

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.