Autor:

Bramborový salát po Švýcarsku

Střední
Ingredience
Brambory
Uvařené
 
Petržel  
Cibule 1 ks
Masox 1 dl
Smetana 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  
Vinný ocet  
Slunečnicový olej  
Majonéza  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka a ty potom ještě na půlky, zlehka osolíme, přidáme nahrubo nastrouhanou cibuli a zalijeme horkým bujónem.

Do větší sklenky nalejeme 1 lžíci vinného octa, 1 lžíci oleje, smetanu, pepř, lžičku hořčice, lžičku majonézy a dobře promícháme. Směsí zalijeme již připravené brambory, posypeme petrželí a dobře promícháme.

Podáváme za pokojové teploty.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Bramborový salát po Švýcarsku

Komentáře

  1. Jana Hanusova   12.07.2005 | 19:20 | reagovat | závadný

    Tak tohle zkusim hned dnes k veceri. Vypada to skvele. Mam prave par uvarenych brambor, ktere jsem chtela jen orestovat, ale dam prednost necemu lepsimu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web