Autor:

Bramborový salát po Švýcarsku

Střední
Ingredience
Brambory
Uvařené
 
Petržel  
Cibule 1 ks
Masox 1 dl
Smetana 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  
Vinný ocet  
Slunečnicový olej  
Majonéza  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka a ty potom ještě na půlky, zlehka osolíme, přidáme nahrubo nastrouhanou cibuli a zalijeme horkým bujónem.

Do větší sklenky nalejeme 1 lžíci vinného octa, 1 lžíci oleje, smetanu, pepř, lžičku hořčice, lžičku majonézy a dobře promícháme. Směsí zalijeme již připravené brambory, posypeme petrželí a dobře promícháme.

Podáváme za pokojové teploty.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Bramborový salát po Švýcarsku

Komentáře

  1. Jana Hanusova   12.07.2005 | 19:20 | reagovat |

    Tak tohle zkusim hned dnes k veceri. Vypada to skvele. Mam prave par uvarenych brambor, ktere jsem chtela jen orestovat, ale dam prednost necemu lepsimu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web