Bramborový salát po Švýcarsku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory Uvařené
    • petržel
    • 1
      ks cibule
    • 1
      dl masox
    • 1
      dl smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • vinný ocet
    • slunečnicový olej
    • majonéza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka a ty potom ještě na půlky, zlehka osolíme, přidáme nahrubo nastrouhanou cibuli a zalijeme horkým bujónem.
2
Do větší sklenky nalejeme 1 lžíci vinného octa, 1 lžíci oleje, smetanu, pepř, lžičku hořčice, lžičku majonézy a dobře promícháme. Směsí zalijeme již připravené brambory, posypeme petrželí a dobře promícháme.
3
Podáváme za pokojové teploty.
Zařazení: Přílohy Brambory

Komentáře k receptu

  • Jana Hanusova
    Jana Hanusova |

    12. 7. 2005 19:20

    Tak tohle zkusim hned dnes k veceri. Vypada to skvele. Mam prave par uvarenych brambor, ktere jsem chtela jen orestovat, ale dam prednost necemu lepsimu.