Autor:

Bramborový nákyp

Snadné
Ingredience
Vařené brambory 750 g
Rajčata 4 ks
Cibule 1 ks
Sýr Niva 150 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Sýr 150 
Šlehačka
nebo špenát
1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Do předem vymazané formy naskládáme jednotlivé vrstvy. Na dno položíme brambory nakrájené na plátky, na ně klademe vrstvu rajčat, cibule a strouhané nahrubo Nivy, opepříme a se solí opatrně Niva je slaná. Na povrch naskládáme opět plátky brambor a buď zalijeme šlehačkou a zasypeme sýrem a nebo místo šlehačky dáme špenát ochucený dle chuti a navrch zasypeme sýrem. Podáváme se zeleninovým salátem nebo čalamádou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salsa s artyčoky, čedarový dip a salsa z pečených rajčat Originální párty chuťovky Články z

Komentáře k receptu: Bramborový nákyp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web