Autor:

Bramborový guláš na pivu

Střední
Ingredience
Vepřová plec 250 g
Brambory 750 g
Fazolové lusky 200 g
Anglická slanina 50 g
Pivo
světlé
350 ml
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Rostlinný olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Petrželka  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Vepřové

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, slaninu a část sekaného česneku (česnek jen krátce ke konci, aby nám nezhořkl). Přidáme kostky masa, přisypeme papriku a podlijeme pivem. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené brambory a necháme dusit asi 20 minut.

Dochutíme majoránkou, zbytkem prolisovaného česneku, přidáme pokrájené fazol. lusky a krátce povaříme. Zdobíme sekanou petželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Salát s opečeným chlebem a kapary Víkendové grilovací menu Články z

Komentáře k receptu: Bramborový guláš na pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web