Autor:

Bramborový guláš na pivu

Střední
Ingredience
Vepřová plec 250 g
Brambory 750 g
Fazolové lusky 200 g
Anglická slanina 50 g
Pivo
světlé
350 ml
Cibule 2 ks
Česnek 2 stroužek
Rostlinný olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Petrželka  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Vepřové

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, slaninu a část sekaného česneku (česnek jen krátce ke konci, aby nám nezhořkl). Přidáme kostky masa, přisypeme papriku a podlijeme pivem. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené brambory a necháme dusit asi 20 minut.

Dochutíme majoránkou, zbytkem prolisovaného česneku, přidáme pokrájené fazol. lusky a krátce povaříme. Zdobíme sekanou petželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Brambory s kuřetem Večeře zn. co dům dal Články z

Komentáře k receptu: Bramborový guláš na pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web