Bramborový guláš na pivu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g vepřová plec
    • 750
      g brambory
    • 200
      g fazolové lusky
    • 50
      g anglická slanina
    • 350
      ml pivo světlé
    • 2
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • petrželka
    • majoránka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, slaninu a část sekaného česneku (česnek jen krátce ke konci, aby nám nezhořkl). Přidáme kostky masa, přisypeme papriku a podlijeme pivem. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené brambory a necháme dusit asi 20 minut.
2
Dochutíme majoránkou, zbytkem prolisovaného česneku, přidáme pokrájené fazol. lusky a krátce povaříme. Zdobíme sekanou petželkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.