Autor:

Bramborovomasové karbanátky

Střední
Ingredience
Mleté maso 300 g
Brambory
syrové, nastrouhané
300 g
Cibule 1 ks
Vejce 1 ks
Strouhanka
3-4
4 lžíce
Česnek
3-5
5 stroužek
Pažitka
nebo Petržel
2 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Hladká mouka
na obalení
 
Tuk
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Mleté, Z brambor

Do mletého masa nastrouháme brambory, cibuli, přidáme vejce, strouhanku, rozetřený česnek, koření a sůl. Dobře promícháme a z hmoty vytvarujeme karbanátky, které obalíme v mouce a usmažíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kaštanové pyré s kaštany pečenými na rozmarýnu Zkuste jedlé kaštany Články z

Komentáře k receptu: Bramborovomasové karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web