Autor:

Bramborovomasové karbanátky

Střední
Ingredience
Mleté maso 300 g
Brambory
syrové, nastrouhané
300 g
Cibule 1 ks
Vejce 1 ks
Strouhanka
3-4
4 lžíce
Česnek
3-5
5 stroužek
Pažitka
nebo Petržel
2 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  
Hladká mouka
na obalení
 
Tuk
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Mleté, Z brambor

Do mletého masa nastrouháme brambory, cibuli, přidáme vejce, strouhanku, rozetřený česnek, koření a sůl. Dobře promícháme a z hmoty vytvarujeme karbanátky, které obalíme v mouce a usmažíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Bramborovomasové karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web