Autor:

Bramborovo-kapustový koláč

Střední
Ingredience
Růžičková kapusta
Malých
10 ks
Brambory 400 g
Hladká mouka 5 lžíce
Máslo 60 g
Sůl  
Mléko 200 ml
Pepř mletý  
Petržel
Čerstvá
 
Zakysaná smetana 1 balení
Česnek 1 stroužek
Rajčata
Na ozdobu
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

V kastrůlku rozpustíme máslo a přisypeme mouku. Zlehka opražíme. Přilijeme mléko, promícháme. Do hotového bešamelu přidáme zakysanou smetanu, sůl, stroužek utřeného česneku a nasekanou čerstvou petrželku. Brambory nakrájíme na tenké plátky. Kapustičky očistíme a přepůlíme.

Do formy nalijeme vrstvu bešamelu. Na něj vyskládáme plátky brambor, kapustičky a opět zalijeme bešamelem. Tak postupujeme, dokud formu nenaplníme. Pečeme 35 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Bramborovo-kapustový koláč

Komentáře

  1. Iveta Janatová   17.05.2008 | 22:31 | reagovat |

    Ty kapustičky nespařujete?????A bramroby jsou tedy syrové jestli tomu dobře rozumím.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web