Autor:

Bramborovo-drůbeží karbanátky

Střední
Karbanátky
Brambory 500 g
Máslo 1 lžíce
Drůbeží maso
vařené nebo pečené - mohou být i zbytky
250 g
Šunka 120 g
Petrželová nať
a estragonové natě
1 lžíce
Vejce 2 ks
Strouhanka 120 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Mléko  
Omáčka
Nakládaná loupaná rajčata
drcená - z konzervy
300 g
Bílé víno - suché 4 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Bílý jogurt 4 lžíce
Chilli 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Brambory oloupeme, uvaříme a rozmačkáme s lžící másla. Přidáme nadrobno nakrájené maso a šunku, natě, 1 vejce, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Z hmoty vytvarujeme karbanátky, které obalujeme v rozšlehaném vejci s trochou mléka a ve strouhance. Na oleji smažíme z obou stran.

Na mírném ohni zahřejeme rajčata, vmícháme víno, osolíme, opepříme. Horkou omáčku odstavíme, vmícháme jogurt, chilli koření a prohřejeme podle potřeby.

Karbanátky podáváme s omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Bramborovo-drůbeží karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web