Autor:

Bramborovo-drůbeží karbanátky

Střední
Karbanátky
Brambory 500 g
Máslo 1 lžíce
Drůbeží maso
vařené nebo pečené - mohou být i zbytky
250 g
Šunka 120 g
Petrželová nať
a estragonové natě
1 lžíce
Vejce 2 ks
Strouhanka 120 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Mléko  
Omáčka
Nakládaná loupaná rajčata
drcená - z konzervy
300 g
Bílé víno - suché 4 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Bílý jogurt 4 lžíce
Chilli 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Brambory oloupeme, uvaříme a rozmačkáme s lžící másla. Přidáme nadrobno nakrájené maso a šunku, natě, 1 vejce, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Z hmoty vytvarujeme karbanátky, které obalujeme v rozšlehaném vejci s trochou mléka a ve strouhance. Na oleji smažíme z obou stran.

Na mírném ohni zahřejeme rajčata, vmícháme víno, osolíme, opepříme. Horkou omáčku odstavíme, vmícháme jogurt, chilli koření a prohřejeme podle potřeby.

Karbanátky podáváme s omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Maso plné bylinek Články z

Komentáře k receptu: Bramborovo-drůbeží karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web